Въведение

Преди да направитe  удължаване или сгъстяване на косата, задължително трябва да се посъветвате със специалистите от салона. Те ще ви препоръчат най-подходящия метод и най-подходящата коса, съобразявайки се с вашия тип. Допълнително вградената коса трябва да съответства задължително по цвят и структура на собствената, а трайността и може да достигне до 2-3 години, ако се поддържа естествения и цвят. Това, което ще се случи с вградената  коса е, че тя ще се скъси, защото е нормално краищата да започнат да се чупят и „цъфтят”, вследствие на изсушаване. (Това важи и за собствената ни коса.)

По отношение на поддръжката на косата – няма никакви специални изисквания, тъй като косите, с които се работи в салон ART FACE са със 100% запазена кутикула, косъмът е много жив и еластичен и няма да се оплита, ако я разресвате редовно. С новата си коса ще можете да плувате, да спортувате, да я боядисвате и стилизирате както пожелаете.

С помощта на Racoon International No1 in Hair Extensions   ви предлагаме една изключителна възможност за удължаване и сгъстяване на косата. Тук ще намерите само 100% естествена коса с естествен епител. Това е тайната на забележителната красота. Салон ART FACE ви гарантира най-високо качество , нежна  обработка, като поставените кичури не натоварват вашата коса.

Кой метод за удължаване на коса е най-подходящ за мен?

Отговорът на този въпрос зависи от доста фактори. От значение е косата, скалпа, начинът ви на живот, резултатът който искате да постигнете, както и бюджетът с който разполагате.
Има различни методи за удължаване, всеки със своите предимства и недостатъци. Всеки метод се отличава със уникална система за прикрепяне.

Всеки метод за удължаване може да увреди косата ви, ако не е изпълнен добре. Доверявайки се на опитен професионалист, намалявате риска за увреждане до минимум.

Високият интерес към ектеншъните, привлича много професионални фризьори и търговци, и обуславя голямото разнообразие от екстеншъни и методи за удължаване. Дори в момента се създават нови способи за удължаване на коса. Цялото това многообразие може да бъде объркващо. Това, което работи добре за някой друг, не е най-доброто решение за вас. Ето защо е препоръчително да се проучат наличните методи и да се посетят няколко различни професионалисти за консултация.

Колко трайни са удълженията за коса ?

Някои системи са по-трайни от други, също така качеството на самата коса за удължаване е от решаващо значение. Системите, при които екстеншъните не се свалят от главата ви, се нуждаят от периодична поддръжка. Това се налага от израстването на косата ви, което разхлабва екстеншъните.  Периодът на поддръжка(повдигане) е силно зависим от бързината на растежа на вашата коса. Някои от методите позволяват пре-използване на косата, след като е била премахната, това основно зависи от качеството на косата за удължаване и грижите, които сте полагали за нея.