На пазара се прилагат  много различни системи за поставяне на косата но-най често със лошо качество на материалите, от съмнителни марки производители.

Art Face е гаранция за качествено обслужване с висококачествени  материали, подсигурени от компанията №1 в света за удължаване и сгъстяване на косата Racoon International.

В центъра за красота се използват цялата гама системи за удължаване и сгъстяване на косата на Racoon International.

  • Системата Hot-Bonded:

zxТова е система при която най-висок клас коса се прикачва на кичури посредством органична смола – материалът на лепене е отделно от косата,  съдържа естествени продукти, като борово ядро и екстракти от портокалова кора. Прозрачно е, и приема цвета на косата-резултата е почти невидима свръзка.

Научно доказано, че не вреди на косата, благодарение на уникална инертна полимер връзка – противоалергична.При сваляне не вреди на косата и не оставя следи от увреждане върху косъма. Трайност на лепилото от 3 до 7 месеца.

  • Система Pre-Bonded:

xzcvТова е система при която материала за лепене е заедно с кичур  най-висок клас коса който ще се поставя. Лепилото  съдържа естествени продукти, като борово ядро и екстракти от портокалова кора. Прозрачно е, и приема цвета на косата-резултата е почти невидима свръзка.

Научно доказано, че не вреди на косата, благодарение на уникална инертна полимер връзка – противоалергична.При сваляне не вреди на косата и не оставя следи от увреждане върху косъма. Трайност на лепилото от 3 до 7 месеца.

  • Система Micro Weft:

sdsdСистема при която удължението се поставя с микро треси. Те имат супер-фина и ултра- гъвкава основа, която е почти не откриваема и удобна за носене. Сливат се с косата напълно, идеален вариант в краткосрочен план за удължаване или сгъстяване  на косата. Дават възможност за сливане на цветове, добавяне само като цветни кичури,както и само за добавяне на обем.Идеална система за бързо преобразяване- процедурата трае час. Трайност 4 седмици.Възможност за повдигане – два пъти.

  • Система Premium Link:

qqqСистема при която удължението се прикрепя с микро топче изработено от силикон и метал.Не топлинна обработка, свързващия материал е върху висококачествен кичур коса.Тайност до 3 месеца.Отстранява се бързо и безвредно за косата.

  • Система Clix Clip-ins:

ttttСистема при която удължението се поставя посредством мини щипки с висококачествена коса. Те биват всякакви размери- за цялата глава ,за части от главата, и малки за цветни кичури. Поставят се бързо с трайност ден,самата коса е с многократно приложение.

>> Често задавани въпроси <<